Texas Rider 6110ES

(57 customer reviews)
kr. 9.499,00
<b> Outlet/demo model som har kørt max 5 timer. Har endnu ikke klippet græs. Der kan være kosmetiske ridser og små brugsmærker, men er i fin stand (se sidste foto). </b> ____________________________________________________ Kompakt lille rider … læs mere her

Er Rider 6110ES på lager?

Annonce
Køb Rider 6110ES
SKU: 5714829015361
Category:

Beskrivelse

  • Navn: Rider 6110ES
  • Pris: kr. 9499.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Yderligere beskrivelse og flere billeder  her:
Rider 6110ES

Mange leder efter den billigste Rider 6110ES på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Rider 6110ES fra Texas

Når det gamle grej ikke kan mere, og der skal nyt til, er følgende Rider 6110ES fra Texas.dk være et fornuftigt forslag. Denne side har alt godt til haven i form af maskiner, redskaber og reservedele. Trænger din græsplæne til kærlighed, har du fundet frem til stedet med de gode løsninger. Varekataloget er stort, Og det er et godt udgangspunkt, når du leder efter noget, der kan være med til at løse din udfordring. Det spiller ingen trille om, din bedre har halvdel har bedt dig om at beskære toppen af dine træer eller skifte en reservedel; her på siden er der nogle gode bud på de maskiner, der kan assistere dig i udførelsen af opgaven.

Køb Texas Rider 6110ES online

Rider 6110ES er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores varekategori Havetraktor. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Rider 6110ES hos onlineshoppen Texas A/S, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Fordele ved at købe TEXAS Rider 6110ES online

Handler du varer i en dansk webbutik, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

 

57 reviews for Texas Rider 6110ES

4.4 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Texas Rider 6110ES”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Outlet/demo model som har kørt max 5 timer. Har endnu ikke klippet græs. Der kan være kosmetiske ridser og små brugsmærker, men er i fin stand (se sidste foto). ____________________________________________________ Kompakt lille rider … læs mere her